De pilot tijdelijk & eetbaar groen van Bincks Groen is van start! We kijken er naar uit samen met jullie de Binckhorst nu al meer en sneller te gaan vergroenen tot een prettige werk-en woonwijk. Met het door de gemeente tijdelijk beschikbaar stellen van de kavel CarWeide hebben we nu ook een plek om samen met bewoners, maakbedrijven, scholen, en andere geïnteresseerden het vergroenen van de Binckhorst vorm te kunnen geven. We willen starten met het inrichten van een gezellige, groene ontmoetingsplek. Doe je mee?! Check dan de volgende data:

Let op de bijeenkomst van Zondag 21 november CarWeide inrichtingsessie #1:kan helaas niet plats vinden !
Op deze middag gaan we met elkaar kijken hoe we de CarWeide willen inrichten. Waar komen de boompjes en andere planten en waar de ontmoetingsplekken? Verder gaan we wandelen door de Binckhorst en markeren we boompjes die we in december gaan oogsten en verplaatsen naar de CarWeide. Ook leuk voor kinderen.
Tijd:
14.00 – 16.30 uur / Locatie CarWeide: Castorstraat 4, 2516 AM Den Haag/Binckhorst.

Zondag 12 december CarWeide TREE Party: ( 11.30-17.30 uur) Adres: Castorstraat 4, 2516 AM Den Haag
Op deze middag gaan we de eerder geselecteerde boompjes uitgraven en een plek geven op de CarWeide. We sluiten af met gezellige winteractiviteiten zoals een kampvuurtje en glühwein. Kinderen zijn ook welkom. Heb je vragen of denk en doe je graag mee in de organisatie van dit soort activiteiten, laat het ons weten Manon Tiessink  manon@urbansync.nl of Sabrina Lindemann  info@imbinck.nl

Hartelijke Groet,

Manon Tiessink, kwartiermaker CarWeide en Sabrina Lindemann namens Bincks Groen