Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Binck’s Garden Sessions – eerste editie!

zondag 20 augustus 2023 om 15:00 - 18:00

Kom naar de eerste editie van de BINCK’S GARDEN SESSIONS op 20 augustus!

Sandro Bruti (van Jero Papier & Stichting Dramtune) organiseert samen met Sabrina Lindemann (van I’M BINCK) de eerste editie van de BINCK’S GARDEN SESSIONS op zondag 20 augustus 2023. Wij nodigen jullie uit in de Haagse Binckhorst, voor een fijn en ontspannen samenzijn op het stoere stukje groen van de CarWeide met prachtige muziek dankzij het fantastische Folky Jazzy Gypsy Trio met violist Noa Eyl, Dani Luca op de Cimbalom en Maciej Wierzcholowski op accordeon.

Gratis entree, gratis parkeren en ook het eten en drinken is gratis, want dat mag je zelf meenemen. Het is typisch zo’n plek en gelegenheid waar je een kleedje of klapstoeltje meeneemt en je eten en drinken met anderen kan delen, onder het genot van mooie muziek en het vrije gevoel van de CarWeide.

De CarWeide is een klein stukje groen midden in de Binckhorst. Op het terrein van de voormalige Karwei aan de Binckhorstlaan is een kleine groene oase te vinden midden in het stoere industriegebied. De CarWeide heeft jonge boompjes, een prachtig grasveld met wilde bloemen en zelfs een begroeid soort heuveltje waardoor je de soms drukke Binckhorstlaan nauwelijks ziet noch hoort.

Waarom we dit doen op eigen kosten en eigen initiatief? Nou, de Binckhorst is ons lief en is tevens ons werkgebied. We vinden het gewoon heel fijn om jullie daar naartoe te lokken en samen met jullie een leuke middag door te brengen zonder pretenties of poespas in Binckhorst Style. Wellicht dat deze eerste keer al andere muzikanten willen aanhaken of iemand iets wil voordragen, dat kan nu al en anders tijdens de volgende edities.

Meld je aan via info@imbinck.nl dan kunnen we je op de hoogte houden voor het geval van slecht weer. Bij slecht weer schuiven we de Garden Session door naar zondag 27 augustus

We verheugen ons op een heerlijke luie zondagmiddag samen met jullie op de Carweide!

Hartelijke groet, Sandro en Sabrina (0640012241)

Datum: Zondag 20 augustus 2023
Tijd: 15:00 – 18:00 uur
Locatie: CarWeide in de Binckhorst, Castorstraat 4, 2516 AM Den Haag (Let op loop door tot de rode container)

Gegevens

Datum:
zondag 20 augustus 2023
Tijd:
15:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/673778914590001/?ref=newsfeed