Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Capriole Charity Dinner

maandag 4 september 2023

Maandagavond 4 september staat Capriole Café in de Binckhorst in het teken van het Ronald McDonald Huis Den Haag. Op deze avond word je volledig in de watten gelegd: een viergangen verrassingsmenu, een aperitief, een (non-alcoholisch) wijnarrangement en een optreden van zangeres en musicalster Nurlaila Karim, bekend van onder andere de musicals The Bodyguard, Tina Turner en Mamma Mia.

Het wordt een avond met een gouden randje in Capriole Café. Voor deze avond kun je reserveren voor 100 euro per persoon. De volledige opbrengst doneert Capriole Café aan het Ronald McDonald Huis Den Haag. Zo zorgen we er samen voor dat als je een tafel voor twee personen reserveert, dat een gezin twee weken in de buurt kan zijn van hun zieke kind/broertje/zusje.

Waar het Ronald McDonald Huis Den Haag voor staat? Het is een plek waar ouders, broertjes en zusjes logeren van kinderen die zijn opgenomen in het Juliana Kinderziekenhuis. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt. Want zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt.

Reserveer hier een tafel op maandag 4 september.

Datum: Maandag 4 september 2023
Locatie: Capriole Café, Fokkerkade 18, 2516 CC Den Haag