Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Netwerkbijeenkomst #65

woensdag 7 oktober om 18:00 - 20:30

Beste relatie,

We zijn helaas genoodzaakt om de netwerkbijeenkomst van 30 september te verplaatsen naar woensdag 7 oktober van 18.30-20.30 uur (inloop 18.00)
Dit heeft te maken met het onderwerp waarover we het willen hebben. Namelijk de oproep om mee te denken over de plannen aan de Maanweg en het opstellen van het zogenaamde gebiedspaspoort dat het uitgangspunt zal zijn voor het maken van concrete plannen voor dit gebied.
Om de vraag wat eigenlijk zo’n gebiedspaspoort is en wie er nu concreet mogen meedenken in dit proces te kunnen beantwoorden leek het ons belangrijk dat de ontwikkelaars, gemeente, eigenaren en huurders ook aanwezig zijn.
Omdat 30 september niet paste in hun agenda’s maar 7 oktober wel hebben we besloten om de bijeenkomst naar deze laatste datum te verplaatsen.

We zullen 7 oktober te gast zijn in de Beeldhouwwinkel. Een bijzonder bedrijf dat op dit moment zijn 25 jarig jubileum viert en midden in het ontwikkelgebied aan de Maanweg ligt. De perfecte plek om hier met elkaar in gesprek te gaan. Kaj Vonk zal meer vertellen over de Beeldhouwwinkel maar vooral ook over een bijzonder financieel model dat zij in dit bedrijf toepassen. Verder zijn we natuurlijk ook benieuwd hoe het met iedereen gaat. Dus ook daarvoor zal ruimte in het programma zijn.

Het eerste deel van deze  bijeenkomst vindt plaats in de vorm van een talkshow gemodereerd door Astrid Feiter van het Haagse Verhaal zal worden gelivestreamd zodat mensen ook online deel kunnen nemen die niet op locatie kunnen of willen zijn. I.v.m. Covid 19 kan helaas maar een beperkte groep (max 30 personen) live aanwezig zijn op locatie. Je kunt je aanmelden via info@imbinck.nl

Met hartelijke groet en hopelijk tot 7 oktober, namens het I’M BINCK team;
Gert-Joost, Ria, Irmgard, Victor, Bram en Sabrina
I’M BINCK – samen maken we de Binckhorst!

Datum: Woensdag 7 oktober  2020
Tijd: 18.00 uur inloop, 18:30 uur begin inhoudelijk programma tot ca. 20.30  uur,
Locatie: Beeldhouwwinkel, Maanweg 68, 2516 AA Den Haag
Aanmelden: via info@imbinck.nl

Gegevens

Datum:
woensdag 7 oktober
Tijd:
18:00 - 20:30
Evenement Categorie:

Organisator

I’M BINCK