Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

World Standards Day 2020

maandag 12 oktober 2020 - vrijdag 16 oktober 2020

World Standards Day vieren wij dit jaar voor de vijfde keer met al onze klanten en relaties. Het thema van dit jaar is ‘Digitale transformatie’. Dit thema was al vastgesteld vóór de uitbraak van het COVID-19-virus, maar sluit goed aan bij deze bijzondere tijd. Dit jaar vieren wij World Standards Day niet op één dag, maar een hele week met een mooie afsluiting op 16 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag.

Evolutie, revolutie en transformatie. De geschiedenis zit er vol mee. Ook anno 2020 zitten we middenin een transformatie: de digitale transformatie. En hier kunnen we niet omheen.

Om inzicht te krijgen in de uitdagingen van de digitale transformatie, staat in 2020 de viering van World Standards Week in het teken van dit hot topic. Inspirators komen naar de Fokker Terminal in Den Haag om hun visie op de digitale transformatie te geven. Welke rol hebben onderwerpen als big data, blockchain en artificial intelligence hierin? Hoe gaan organisaties om met digitale veranderingen? En hoe zit het met ethiek?

Op maandagochtend 12 oktober opent de directie van NEN, samen met de gastheer van deze week, Rens de Jong, de viering van World Standards Week. Na de feestelijke aftrap wordt er per dag verschillende masterclasses georganiseerd die online gevolgd kunnen worden. Deze masterclasses staan allemaal in het teken van ‘Digitale transformatie’.

Vrijdagochtend 16 oktober sluiten we de week af met een livestream van de NEN talkshow (10.00 tot 12.00 uur). De talkshowhost is Rens de Jong, hij presenteert verschillende programma’s bij BNR Nieuwsradio en is vaak te zien geweest bij RTLZ. Daarnaast is hij ondernemer en richtte in 2014 het bedrijf BuzzMaster op. Ook ontving hij de titel ‘Dagvoorzitter van het jaar’

Gasten NEN talkshow
De gasten van de NEN Talkshow die nu zijn vastgesteld zijn Art Rooijakkers, bekend van radio en televisie, Anneke Keller, hoofd Jumbo Tech Campus en Ronald Hanson, Nederlands natuurkundige, hoogleraar quantumfysica aan de Technische Universiteit Delft en wetenschappelijk directeur van QuTech.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Datum: 12 t/m 16 oktober 2020
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

Gegevens

Begin:
maandag 12 oktober 2020
Einde:
vrijdag 16 oktober 2020
Evenement Categorie:
Site:
https://aveq.events/nen/#/

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag, 2516 BB Nederland
+ Google Maps