Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsbijeenkomst

donderdag 26 januari 2023 om 17:00 - 20:00

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst

We hopen dat je het nieuwe jaar goed bent begonnen en dat je zin hebt om samen met ons het glas te heffen tijdens onze Nieuwjaarsborrel op 26 januari. De borrel is voor ondernemers, bewoners, maatschappelijke organisaties en andere betrokkenen bij de Binckhorst/Laak, en zal plaatsvinden bij Secrid, op de Saturnusstraat 81 in Den Haag, van 17.00 uur tot 20.00 uur. Je bent van harte welkom om al vanaf 16.30 uur binnen te lopen.

We hebben een aantal leuke sprekers voor je in petto! Allereerst René van Geer (oprichter van Secrid) die zal spreken over het verhaal van Secrid en hoe het kopen van het gebouw heeft bijgedragen aan hun succes. Robert van Asten, de nieuwe wethouder van de Binckhorst en Stedelijke Ontwikkeling zal zich voorstellen en meer vertellen over zijn ambities voor de Binckhorst. Bovendien is het een uitgelezen kans om te netwerken en om kennis te maken met de wethouder. René van Geer zal tijdens het netwerkgedeelte van de borrel een rondleiding geven door het gebouw voor belangstellenden.

Daarnaast willen we de ondernemers en bewoners uit de Binckhorst de kans geven om hun vragen en zorgen te delen met de wethouder. Hiervoor hebben we een feedbackformulier toegevoegd aan de aanmelding. De resultaten van het feedbackformulier zullen worden verzameld en aan de wethouder worden aangeboden tijdens de borrel.

De borrel wordt aangeboden door Platform I’M Binck, Bedrijvenvereniging Binckhorst, Laakhaven Fruitweg (BLF), Coalitie Laak en Secrid, de gastheer van de avond. Er zullen lekkere lokale hapjes en drankjes worden geserveerd, waarbij Kompaan Bier! Aanmelden kan via Eventbrite (zie hieronder) . We hopen je te mogen verwelkomen op 26 januari! Als je vragen hebt over het feedbackformulier of over het evenement zelf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meld je hier aan

Datum: Donderdag 26 januari 2023
Tijd: 17.00-20.00 uur/ inloop vanaf 16.30 uur
Locatie: Bedrijf SECRID Saturnusstraat 81, 2516 AG Den Haag

               

Gegevens

Datum:
donderdag 26 januari 2023
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
,