Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parade door een circulaire Binckhorst

vrijdag 26 maart 2021 om 10:00 - 12:00

Gratis

Rotterdam Arts & Science lab (RASL) en ACCEZ nemen je mee in de wereld van circulaire gebiedsontwikkeling, met de Haagse Binckhorst als voorbeeld. Wat betekent zo’n transformatie, en wat is ervoor nodig? Met een parade gaan we op pad en strijken op verschillende plaatsen neer. Steeds een nieuwe omgeving, nieuwe deelnemers en dus nieuwe inzichten. Op het programma van de sessies onder andere:

Maak kennis met de inzichten die onderzoekers Marleen Buizer (WUR) en Karel van den Berghe (TUD) afgelopen twee jaar met de partijen uit het gebied hebben opgedaan. Samen met music artist Josué Amador ontdek je hoe circulaire gebiedsontwikkeling eigenlijk klinkt. Visueel artiest Ulrike Hahn neemt je mee in het visualiseren van circulariteit.

We trappen af met een online première bij Kenniswerkplaats KIP, op de Binckhorst – want geen toepasselijkere plek dan de werkplaats middenin de wijk, vanuit waar ACCEZ-onderzoekers de afgelopen periode samen met ondernemers, beleidmakers en andere betrokkenen hun onderzoek deden.

Kunnen deze wetenschappelijke inzichten, geluiden en beelden jou wel een frisse blik geven voor circulariteit in jouw beleid of bedrijfsvoering? Meld je dan nu aan!

Gegevens

Datum:
vrijdag 26 maart 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Accez
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zoomsessie