Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeflopen hardlooproute in de Binckhorst

maandag 29 maart 2021 - maandag 5 april 2021

Bincks Groen heeft het eerste resultaat te pakken: een concept hardlooproute door de Binckhorst. Een basisvariant is nu uitgetekend, die jij nu in de week van 29 maart tot 5 april kan uitproberen! Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip en welke dag je dit het liefst wil gaan doen. We zijn erg benieuwd hoe deze route bevalt. Is het aantal oversteken goed te doen, zijn er vervelende obstakels, voelt het veilig?

Als we een mooie basisvariant vastgesteld hebben, wordt deze route doorontwikkeld. De overkant van de Trekvliet, en zelfs doortrekken naar Laak en het Haagse Bos behoren tot de mogelijkheden.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij de route gaan proeflopen? En/of meedenken? Meld je dan aan! De hardlooproute wordt dan digitaal met je gedeeld. Na afloop horen we graag via een enquête wat je van de route vond en gebruiken we graag jouw feedback om de route te verbeteren.

Aanmelden kan via Susanne@imbinck.nl

Hierbij de benodigde informatie om de route te lopen:

– De proefloopperiode loopt van 29 maart tot en met 5 april. Je kunt zelf kiezen wanneer je wilt gaan lopen. (Als je al eerder dan 29 maart zou willen lopen dan is de route mogelijk nog niet gemarkeerd.)

– De route, van ongeveer 7 km, is op verschillende manier digitaal af te lezen:
> via de app Komoot: https://www.komoot.nl/tour/331398283?ref=wtd
> door een GPX-bestand in te lezen in je favoriete GPX-app (bestand op aanvraag te ontvangen)
> door de Google-mapsafbeelding op te slaan in je telefoon

– Ter plekke wordt de route op strategische plekken gemarkeerd door rode/paarse lintjes (zie foto).

– Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe jullie de hardlooproute ervaren. Daarom vragen we jullie na afloop van het lopen een korte enquête in te vullen, via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAUKvfayp3P3ktuopufFjXA0U_aRX2RzWTYA9X71mXhUDnrQ/viewform?usp=sf_link
De enquête ontvangen we graag uiterlijk 5 april!

Vanwege de coronamaatregelen is het buiten sportaccommodaties slechts toegestaan om met maximaal twee personen samen hard te lopen. Dat geldt ook voor de Binckhorsthardlooproute.

Veel plezier met proeflopen!

Hartelijke groeten, namens het looproute-team van Bincks Groen,
Susanne

Gegevens

Begin:
maandag 29 maart 2021
Einde:
maandag 5 april 2021
Evenement Categorie: